Licznik a właściwie rak kontrolki od świateł pozycyjnych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ariusz
    Classic
    • 2010
    • 9

Zamieszczone przez Mihau
    Zamieszczone przez _tm_
    Trąbiłeś ? Bo nic nie słyszałem.
    biegłem do autobusu, aż buty gubiłem

jakiś pojedynek z S-klasse był?
    Chciałem się z nim spróbować, ale gość nie chciał się ścigać i jak ja przyspieszyłem to on odpuścił. Zapewne był świadomy swojej przewagi i nawet mu się nie chciało nic udowadniać, bo to była S500 4Matic.
  • kafar100
    Classic
    • 2009
    • 14

witam.Jestem nowy na tym forum. MAm problem ze skodą octavią combi 99rok. Mianowicie nie świeci mi sie kontrolka na desce rozdzileczej że świtła krótkie są włonczone.. a kontrolka od pozostałych świteł np halogeny długie to świeca się kontrolki. A i mam jeszce pytanie...Jak włączam postojówki czy na licznikach tam gdzie są te wszytkie kontorlki itp ma by włączona jakaś dioda? czy dopiero jak włącze którtkie światełka? Prosze o pomoc! Pozdrawiam

Komentarz

• Matis68
      Ambiente
      • 2006
      • 195

Najprawdopodobniej wina przełącznika świateł, tego okrągłego , po lewej stronie . Ja temu zaradziłem , rozbierając go i wstrzykując wszędzie gdzie się da WD 40. Powodem jest ogólne zużycie a może i jeszcze wilgoć. Co do kontrolek to możliwe że dioda w zegarach sie spaliła..
      http://www.youtube.com/watch?v=qtDOe...eature=related

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

A to nie zalezy od rocznika i tego jaki byl w danym momencie licznik wsadzony??
        Spritmonitor.de

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Kontrolki świateł pozycyjnych nie ma w twoim modelu.W kontrolce od świateł mijania jest żarówka 1,2W,do kupienia wraz z oprawką w ASO.Kosztuje ok.3 zł.
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• kafar100
            Classic
            • 2009
            • 14

thx wielkie właśnie się wybieram do elektorinka bo zpieprzyłsprawe wskazówek od licznik a chłodzenia itp rzeczy. Chciał naprawic jakos stabilizator jednak podziałało 2 dni i znou to samo. Prawdopodobnie bede musiał kupi nowy stbilizator do licznika a dioda to swoją droga

Komentarz

Pracuję...